De studerende fortæller…

Tani, Pædagogstuderende 2020

Jeg har i efteråret 2020 været i 3. praktik i Carolinehaven, og jeg har fra første dag følt mig ventet og velkommen af personalet. Jeg har oplevet interesse i mine undringer, observationer og spørgsmål, som jeg har haft undervejs. Dette har jeg haft mulighed for løbende at drøfte ved ugentlig vejledning, samt med det øvrige personale, hvis ønsket. Der har både været plads til mig som studerende i en lære- og udviklingsproces og respektfuld inddragelse af mig og min pædagogiske faglighed i hverdagen. Jeg føler derfor, at personalet har haft positive forventninger til mig som studerende, og at jeg har haft rig mulighed for at komme med inputs og initiativer til det pædagogiske arbejde.

Carolinehaven er i den grad en institution, der har rammerne og fagligheden til at varetage og skabe gode læreprocesser for studerende, og jeg har fået mange positive og lærerige erfaringer med mig. Jeg vil derfor varmt anbefale Carolinehaven som praktiksted.

Pernille, Pædagogstuderende 2017

Jeg har været studerende i Carolinehaven i min 2. praktik og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til nye studerende. Alle pædagoger og medhjælpere har været meget imødekommende og taget godt imod mig fra start af. Jeg har haft fast ugentlig vejledning, hvor jeg har haft mulighed for at sparre med min vejleder, stille spørgsmål og snakke om mit kompetencemåls skema og min opgave. Jeg har følt, at der har været plads til at være studerende. Personalet har en stor viden om og erfaring med studerende, hvilket tydeligt kan mærkes. Jeg har lært utrolig meget igennem min praktik og tager mange fantastiske oplevelser og erfaringer med mig videre. Jeg kan kun anbefale nye studerende at søge praktik i Carolinehaven!