Indkøring

Indkøring 

Når I og Jeres barn starter i Carolinehaven vil det primært være en person fra barnets stue som modtager Jer og i indkøringsperioden vil være Jeres og Jeres barns kontaktperson.

For at indkøringen skal være så succesfuld som muligt er det vigtigt at I og barnet er trygge ved indkøringen.

Indkøringsperioden tager omkring 1½ – 2 uger, afhængig af barnets trivsel.

Kontaktpersonen vil præsentere barnet for stuens resterende personale, så barnet hurtigt føler sig trygt, ved alle voksne på stuen.

Eks. på indkøringsfasen:

1. Dag: Forældre og barn på besøg i 1 time, hvor forældrene fortæller om barnet og dets vaner og vi fortæller om vores daglige rutiner. Indkøringsfasen aftales med kontaktpersonen. Dag 1 starter altid kl 9.30

2. Dag: Barn og forældre er i vuggestuen fra ca. kl.:09.30-10.30, hvor barnet leger på stuen og hvor mor eller far er til stede.

3. Dag: Barn og forældre er i vuggestuen fra ca. kl.:09.30-10.30 hvor barnet prøver at sige farvel i 15-30 min, afhængigt af barnets reaktion.

4. Dag: Barn og forældre er i vuggestuen fra ca. kl.:09.00-10.30 hvor barnet prøver at være med til samling, enten med forældre eller alene, og er med på stuen, mens forældre opholder sig i vores personalestue.

5. Dag: Barn og forældre er i vuggestuen fra ca. kl.:09.00-11.30 hvor barnet prøver at være alene, mens forældre opholder sig i vores personalestue, og hvor barnet evt. er med til frokost.

6. Dag: Barnet er alene i vuggestuen om formiddagen og sover i vuggestuen. Forældrene ringes op når barnet vågner og barnet hentes.

7. Dag: Barnet er alene i vuggestuen om formiddagen og sover i vuggestuen.
Forældrene ringes op når barnet vågner og barnet hentes.

8. Dag: Barnet er alene i vuggestue om formiddagen og sover i vuggestuen.
Spiser eftermiddags mad i vuggestuen og hentes ca. kl.:14.30-15.00.

9. Dag: Barnet er alene i vuggestue om formiddagen og sover i vuggestuen.
Spiser eftermiddags mad i vuggestuen og hentes ca. kl.:14.30-15.00.

10. Dag: Barnet er alene i vuggestue om formiddagen og sover i vuggestuen.
Spiser eftermiddags mad i vuggestuen og hentes ca. kl.:14.30-15.00.

Dette er et eksempel på indkøringsfasen, men børn er forskellige og reager forskelligt, så indkøringsfasen kan varierer i forhold til barnets reaktion på start i vuggestue.

Hvis jeres barn er meget ked af det, ringer vi til jer. Det er vigtigt at barnet føler sig tryg i vuggestuen.