En God Dag

 En god dag i Carolinehaven er hvis børnene har haft mulighed for at skabe gode relationer imellem hinanden og har haft en dag, der har været præget af en rolig stemning og gode lege.

Den gode relation er ikke kun barn til barn men også barn til voksen. Den gode dag er også når vi som voksne anerkender børnene og børnene bliver set og hørt igennem dagen. Omsorg vægter vi utrolig højt og en dag med en masse knus og kram er derfor også med til at skabe en god dag i Carolinehaven.

I Carolinehaven følger vi barnets spor og er optaget af deres gode lege som de skaber sammen, heriblandt er der også udviklingen i deres lege og deres måde at løse dagligdagens små konflikter med hinanden på. Derfor er en god dag i Carolinehaven også når børnene indbyrdes lærer at løse disse konflikter selv, selvom der selvfølgelig altid vil være en omsorgsperson der støtter op og går ved siden af barnet.

Et godt grin og et højt humør er altid med til at gøre dagen god i Carolinehaven. Når de basale behov er dækket, er der større positiv trivsel og derfor hænger en god søvn og en fyldt mave sammen med den rigtig gode dag.  Disse basale behov er særdeles vigtige for de helt små.