Blåbærstuen

Velkommen på Blåbærstuen

På Blåbærstuen er vi 13 glade børn og 3 glade voksne. Vi elsker at synge, danse fjollet, læse bøger, grine, lege, male, hoppe, lege med vand, tumle på vores grønne madras og slå en masse prutter.

K. 9 spiser vi formiddagsfrugt, der sidder vi ved vores fællesbord og spiser og hygger os. Vi snakker om frugterne og når vi har spist synger vi nogle sange. Når det er godt vejr går vi på legepladsen og spiser formiddagsfrugt.

Vi kan godt lide at være ude, så det er vi tit, og der er der rig mulighed for at bruge sin krop, cykle på de gule cykler, lege med sand og smage på lækre sandkager, gynge i vores hængekøje, spille bold, lege fanger og alt muligt andet sjov og ballade.

Hver tirsdag går vi på en fællestur. Det kan fx være over på kirkegården hvor der er en masse ting af se på og snakke om. Det kan også være på en af legepladserne i nærområdet, hvor vi nogen gange tager madpakker med. Vi har smarte vogne hvor der kan sidde 4 børn i, der sidder de mindste og de største øver sig i at gå. Vi har også lige fået 2 Christiania Cykler, så vi kan komme på lange ture og nyde den gode udsigt fra cyklen. Der er cykelhjælme til alle.Vi kan godt lide at dele os op i mindre grupper, og lave aktiviteter der passer til alder og hvad børnene kan. Det kan fx være tumlehold, lege med vand på badeværelset, teaterture, male og klistre, gå tur, eller bare hygge og lege på stuen.

Vi øver os hver dag i selv at tage tøj og sko af og på, kravle op og ned af stolene når vi skal spise, spise med gaffel eller ske, hælde op i glasset, og sige stop hvis nogen driller.

Om eftermiddagen når vi har spist boller leger vi på stuen eller på vores legeplads indtil vores forældre kommer og henter os. Så siger vi farvel og på gensyn i morgen.